Wiki bekijken

Anneke van den Brink
Context type Role  +
Has image Bestand:Anneke.jpg +
Heading Anneke van den Brink  +
Heading nl Anneke van den Brink  +
Imagefullurl https://projectenportfolio.nl/images/1/14/Anneke.jpg  +
Imagename Anneke.jpg  +
Model link Anneke van den Brink +
Name Anneke van den Brink  +
Part of Deelnemers +
Profile text Anneke van den Brink heeft een bachelor di
Anneke van den Brink heeft een bachelor diploma Zoology en een master Marine Biology van de University of Canterbury in Nieuw Zeeland. Nadat ze bij het NIWA (National Institute of Water and Atmospheric Research) bij de biosecurity group werkte, is ze in 2009 verhuisd naar Nederland om te werken bij IMARES. Hier was haar onderzoek gericht op exoten, schelpdier aquacultuur, de effecten van mosselvisserij op benthische biodiversiteit en de effecten van dijkversterkingen op het ecosysteem. Ze heeft in deze tijd haar PhD behaald bij de Wageningen Universiteit. Anneke werkt sinds september 2013 bij de onderzoeksgroep Building with Nature, waar ze studenten begeleidt, helpt met het ontwerp van dijkmaterialen die de biodiversiteit stimuleren, onlangs geopende mariene gebieden monitort en creatief de onderzoeksgroep promoot.
rt en creatief de onderzoeksgroep promoot.  +
Self Anneke van den Brink +
Semantic title Anneke van den Brink  +
Show VE button waar  +
Stakeholder HZ University of Applied Sciences +
Heeft bevraging
"Heeft bevraging" is een vooraf gedefinieerde eigenschap die staat voor meta-informatie (in de vorm van een subobject) over individuele zoekopdrachten.
Anneke van den Brink + , Anneke van den Brink + , Anneke van den Brink + , Anneke van den Brink + , Anneke van den Brink + , Anneke van den Brink +
Display title of
"Display title of" is a predefined property that can assign a distinct display title to an entity and is provided by Semantic MediaWiki.
Anneke van den Brink  +
Categorieën Contributor
Wijzigingsdatum
"Wijzigingsdatum" is a predefined property that corresponds to the date of the last modification of a subject and is provided by Semantic MediaWiki.
18:13:12, 22 juni 2022  +
eigenschappen verbergen die hierheen verwijzen 
Anneke van den Brink + Model link
Anneke van den Brink + Self
 
Voer de naam in van de pagina waar u met browsen wilt beginnen.