Admiraal De Ruyter Ziekenhuis, locatie Middelburg Kalverstraat

Context Informatiekaart kanker (Zeeland)
Moederorganisatie Admiraal De Ruyter Ziekenhuis
Naam Admiraal De Ruyter Ziekenhuis, locatie Middelburg Kalverstraat
Adres Kalverstraat
Huisnummer 1
Postcode 4331 LZ
Plaats Middelburg
Telefoon
Email
Website http://www.adrz.nl/beschrijving-van-de-locaties--van-het-adrz/middelburg-(2)/medisch-centrum-kalverstraat.htm?steID=1&itmID=3386
Info In het Medisch Centrum Kalverstraat is een groot aantal zorgverleners werkzaam onder een dak. Vanuit het ADRZ: beeld vormende Technieken, voor röntgen-, dexa en echo-onderzoek (tel 0118-425581), Het Klinisch Chemisch Laboratorium (KCl) met twee prikkamers (tel. 0118-425880), Polikliniek Urologie (0118-425296), Polikliniek Orthopedie (0118-425285). Er is geen algemene of ADRZ balie in de Kalverstraat, afspraken kunt u maken via bovenstaande telefoonnummers. Voor het Laboratorium is een afspraak maken niet nodig. Het Laboratorium is geopend op werkdagen van 08.00 tot 16.30 uur en bevindt zich halverwege de gang, graag daar melden. In de ochtend vaak erg druk bij het Lab. Wanneer u niet nuchter geprikt hoeft te worden, adviseren wij u na 11:00 of in de middag te komen voor bloedafname. Voor de poli Orthopedie en Urologie kunt u aan het eind van de gang bij de letter E plaatsnemen. U hoeft zich niet te melden, u wordt opgehaald.

Parkeren kan in de parkeergarage Geere, dit is betaald parkeren. In de parkeergarage is een lift aanwezig op -2, deze komt direct in de gang MCK uit. Overige zorgverleners in het MCK: huisartsenpraktijk Stadshart: A.R. Angkotta, P.J. van den Bergh, L.W. van der Meer, W.O. van de Peppel, tandartspraktijk Schotel, massagepraktijk W. Gutteling, revalidatiegeneeskunde Van Loo & Veerhoek Middelburg, fysiotherapiepraktijk ‘Kalverstraat Middelburg’, podotherapiepraktijk De Boer, orthopedisch schoenmaker Van Mook, oefentherapiepraktijk mensendieck, dietistenpraktijk Van Wisse, haptotherapiepraktijk Ineke Los, stottercentrum Zeeland/logopedie, apotheek, ergotherapie 'De Praktijk', thuiszorgorganisatie Zorgstroom, Seniorenwinkel.