Vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig

Hier kunt u uw energieke samenleving initiatief of project nader toelichten, door deze tekst te vervangen met uw tekst. Klik op het "potloodje" in het bovenstaande menu om deze pagina te bewerken (alleen zichtbaar indien aangemeld, klik op het silhouet-item rechts in de menubalk voor registreren).

De projecten en initiatieven zijn onderdeel van een projectenportfolio. Hierin worden onderzoeksprojecten met een maatschappelijke relevantie gedocumenteerd. In deze handleiding is informatie te vinden over de opzet van dit projectenportfolio en de handleiding bevat praktische tips voor het bewerken van een pagina.URI's uit de reeks "0118-727027" zijn hier niet beschikbaar.Projectgegevens

Het vrijwilligerssteunpunt van Stichting Welzijn Middelburg fungeert als maatschappelijk makelaars: we brengen mensen die vrijwilligerswerk zoeken in contact met lokale vrijwilligersorganisaties.

We ondersteunen vrijwilligersorganisaties bij hun vragen en verstrekken informatie over de ontwikkelingen in vrijwilligerswerk. We verbinden en versterken vrijwilligersorganisaties door hen rondom inhoudelijke thema’s met elkaar in contact te brengen.

Wij zetten ons in om vrijwilligerswerk te promoten onder de inwoners van Middelburg, van jong tot oud. Door mooie en inspirerende voorbeelden uit te dragen hopen we (nog meer) inwoners te enthousiasmeren om kennis te maken met vrijwilligerswerk.

Bezig met het laden van de kaart...
Startdatum:
7 december 2016
Domein:
Zorg en welzijn
Initiatief:
vrijwilligerssteunpunt
Adres:
Sint Sebastiaanstraat 12
4331 PL Middelburg
Contactgegevens:
Rianne Hacking
0118-727027
vrijwilliger@welzijnmiddelburg.nl
https://welzijnmiddelburg.nl/vrijwilligerswerk