Toonbeeld

Toonbeeld in Terneuzen (foto: personal website).

Toonbeeld is de naam van de muziekschool in Terneuzen. Samen met de Zeeuwse Muziekschool verzorgt Toonbeeld muziek op scholen. Toonbeeld biedt lessen aan op vrijwel alle instrumenten. Daarnaast kunt u terecht voor diverse muziekstijlen, zoals klassieke muziek, popmuziek of jazz. Naast les op een instrument is het ook mogelijk om in een ensemble of band te spelen. Er worden gratis proeflessen en adviezen aangeboden. Alle lessen worden gegeven door professionele docenten met een conservatoriumopleiding. (Bron: Toonbeeld - personal website)

Formele omschrijving

Om muziek te leren maken, is het nuttig om begeleiding te vragen van een docent die waardevolle aanwijzingen kan geven. Zo wordt voorkomen dat een verkeerde techniek in de weg gaat zitten van een succesvolle muzikale uitvoering. Je ontwikkelt een methodische aanpak op maat. Daarbij is de meerwaarde van een instituut de mogelijkheid van a) samenspel tussen diverse instrumenten, b) uitwisseling tussen leerlingen onderling en c) de keuze voor een leerweg met of zonder examens. Dit alles met garantie van kwaliteit. (Bron: ZB)

Schema: Muziek, Context: Onderwijs
Verwant: Jos Vogel, Martijn Kooiman, Wendy Vos, Muziek in school
Voorbeeld van: Muziekschool

Verwant: (werk in uitvoering)
verzorgt (Muziek in school)Bezig met het laden van de kaart...


Toonbeeld

Adres Bellamystraat 26a

4532 CP Terneuzen

T +31-115-455-950 E toonbeeld@terneuzen.nl
W http://www.terneuzen.nl/toonbeeld/Ons_aanbod
Info Kunstinstituut Gemeente Terneuzen. Muziekschoolaanbod: instrumentale, vocale lessen, ensemble, klasprojecten.Inhoud

Referenties

  • Toonbeeld, (personal website), 2017.
  • ZB, (personal website), 2017.
Afhankelijk van.

Afhankelijk van Toonbeeld
Draagt bij Factor Constante
Interval Min Max
Opmerkingen