Big Band Zeeuwse Muziekschool

In het schooljaar 1993-1994 werd de Big Band van de Zeeuwse Muziekschool opgericht naar aanleiding van een succesvolle samenspeldag in de Concert en Gehoorzaal te Middelburg. De Big Band staat onder leiding van Anja Sinke, docente aan de muziekschool. De instrumentale bezetting van de Big Band is: saxofoon (alt, tenor en bariton), trompet, trombone, keyboard, bas, gitaar, drums en percussie.

De Big Band varieert niet alleen in muziekstijl, maar ook in leeftijd. Het enige waar geen variatie in zit, is het enthousiasme van de musici. De leden van de Big Band zijn onder meer oud-leerlingen en leerlingen van de Zeeuwse Muziekschool. De Big Band heeft de afgelopen 20 jaar vele optredens verzorgd in Nederland, Litouwen, Belgie, Duitsland en Spanje. (Bron: Big Band Zeeuwse Muziekschool - personal website)

Schema: Muziek, Context: Bands
Verwant: Anja Sinke, Zeeuwse Concertzaal, Zeeuwse Muziekschool
Voorbeeld van: Bigband

Verwant: (werk in uitvoering)
verbonden aan (Zeeuwse Muziekschool), musiceert in (Zeeuwse Concertzaal)Bezig met het laden van de kaart...


Big Band Zeeuwse Muziekschool

Adres Kuiperspoort 21

4331 GS Middelburg

T +31-88-4700000 E bigband.zms@kpnplanet.nl
W http://bigband-zms.jouwweb.nl/
Info Opgericht door Anja Sinke, is de Big Band van de Zeeuwse Muziekschool in 25 jaar tijd een begrip geworden. Anja Sinke heeft in 2017 bij haar pensionering de leiding overgegeven aan docent Ronald Baljeu.Inhoud

Referenties


Afhankelijk van.

Afhankelijk van Big Band Zeeuwse Muziekschool
Draagt bij Factor Constante
Interval Min Max
Opmerkingen