Digitalisering in het toeristisch MKB

Is jouw website goed vindbaar voor gasten? En ben je online op de beste manier zichtbaar? Twee voorbeelden van digitalisering die jouw bedrijf verder helpen. Hoe digitaal is jouw bedrijf? Ontdek wat de mogelijkheden van digitaliseren zijn en hoe je ermee aan de slag gaat. Let’s talk digital.

Digitaliseren wat betekend dat?

Door te digitaliseren ga je sneller of slimmer werken. Je bekijkt of je processen die nu handmatig gaan, kan digitaliseren. Denk aan het automatisch versturen van boekingsinformatie of reviews ophalen. Maar ook de online vindbaarheid van jouw bedrijf hoort hierbij, zoals het inzetten van nieuwe online kanalen om jouw product onder de aandacht te brengen.

Haal kennis en inspiratie

Uit onderzoek van KVK blijkt dat vrijwel alle ondernemers in meer of mindere mate bezig zijn met digitaliseren, maar één op de zes ondernemers de juiste kennis mist. Daarom organiseren wij op 2 februari een meet-up over kansen voor digitalisering in de toeristische sector. Onder het genot van een hapje en drankje én met behulp van experts bespreken we:

  • Hoe gasten jou online beter kunnen vinden
  • Toekomstige ontwikkelingen om op in te spelen
  • De kracht van data

Ontdek de digitaliseringskansen voor jouw bedrijf. Meld je aan via de site van Impuls Zeeland.