Hulp bij toekomstplannen toeristische ondernemers

Wij helpen toeristische ondernemers met de planvorming voor hun bedrijf door enkele planvormingsvouchers aan te bieden. De vouchers is een bijdrage van 50% van de totale kosten met een max van € 12.500,- en dient als financiële bijdrage om expertise in te schakelen voor de uitwerking van plannen.

Aan de slag met belangrijke uitdagingen

De vouchers zijn beschikbaar voor Zeeuwse toeristische bedrijven (horeca, watersport, dagattracties en verblijfsaccommodaties). Een belangrijke voorwaarde voor de voucher is dat de plannen aansluiten bij de uitdagingen waar de Zeeuwse sector voor staat, zoals energietransitie, klimaatadaptatie, biodiversiteit en digitalisering. Ook moeten de plannen passend zijn bij de uitgangspunten van het toekomstbeeld voor Zeeland bestemming 2030.

Inschrijven

Bent u toeristisch ondernemer? En wilt u ook werken aan de toekomstplannen voor uw bedrijf? Schrijf u in voor de planvormingsvouchers via de website van Impuls Zeeland: https://www.impulszeeland.nl/nieuws/planvormingsvouchers-beschikbaar .

Op de website van Impuls vind u tevens meer informatie over de voucher.

Plannen kunnen tot uiterlijk 21 oktober 2022 ingediend worden. De intake gesprekken zijn op 2, 3 en 4 november 2022. Banners logo's aiv.png