Op woensdag 24 november zou de Toeristische Ontmoetingsdag plaatsvinden in de Lasloods in Vlissingen. Wij keken er ontzettend naar uit om elkaar weer live te treffen! Maar helaas is het gezien de huidige situatie rondom het coronavirus niet verantwoord om bij elkaar te komen. De Toeristische Ontmoetingsdag zal dan ook verplaatst worden naar het voorjaar van 2022.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Laat uzelf deze middag inspireren door Kees Klomp, lector betekeniseconomie. Kees Klomp beschouwt bedrijven niet alleen als organisaties om economische welvaart mee te genereren, maar ook als organisaties die maatschappelijk welzijn en persoonlijk welbevinden kunnen creëren. Hoe kun je dit gedachtegoed toepassen in de Zeeuwse vrijetijdssector?

Ook Vincent Nijs van Toerisme Vlaanderen is te gast. Hij vertelt een inspirerend verhaal over florerende bestemmingen; bestemmingen met aandacht voor de beleving van de inwoners, de bezoeker, de toeristische sector én de plek zelf. Hoe geeft Vlaanderen hier invulling aan? En wat kunnen we van onze buren leren voor bestemming Zeeland? 

Na een korte pauze gaan we samen in gesprek over Zeeland als toeristische bestemming. Hoe zorgen we voor een vrijetijdssector die in balans met de samenleving en de omgeving kan bloeien? Wat is hiervoor nodig? Hierin bent u aan het woord!

Programma  

13.30 uur            Ontvangst met koffie en thee

14.00 uur            Welkomstwoord door Margot Tempelman en opening door Toeristisch Ondernemend Zeeland

14.15 uur            Spreker Kees Klomp, Lector betekeniseconomie Hogeschool Rotterdam

14.45 uur            Spreker Vincent Nijs, Toerisme Vlaanderen

15.15 uur            Pauze

15.30 uur            Start brainstormsessie

16.45 uur            Start netwerkborrel

18.00 uur            Einde Toeristische Ontmoetingsdag

Datum: nader te bepalen 

Locatie: Lasloods, Tweede Binnenhavenweg 8, 4382 ZH Vlissingen  

Aanmelden is mogelijk wanneer de nieuwe datum bekend is.