Hoe werkt het

Quiz spelen

Je leert het snelste met Knowingo+ door een quiz te spelen. Een Quiz bestaat uit 7 vragen die binnen een aantal seconden per vraag moeten worden beantwoord. Elke quiz heeft een ‘doel’ of een aantal punten dat je moet verdienen om de quiz te winnen. Je verdient punten door snel en nauwkeurig vragen te beantwoorden. Aan het einde van het spel wordt je score omgezet in punten.

Dagelijkse uitdaging

Elke dag krijg je de kans om nog meer punten te verdienen dan alleen met de standaard Knowingo+ Quiz. Knowingo+ bied je namelijk iedere dag een unieke uitdaging die specifiek voor jou geselecteerd is.

Duel

Door een duel te spelen kun je je vaardigheden met die van je collega’s vergelijken. Knowingo+ koppelt je aan een collega met een vergelijkbaar niveau. De winnaar van de uitdagingsmodus is de speler met de meeste punten aan het eind van de Quiz!

Ondernemers hebben zicht op de resultaten van de werknemers.

Bekijk het onderstaande filmpje voor meer informatie over de App

https://youtu.be/FDW9cyJotas

Thema’s aangeboden door Kenniscentrum Kusttoerisme

Het doel van de pilot is om te kijken of ondernemers en medewerkers in Zeeland dit een prettige manier van leren vinden. Er wordt gestart met 2 thema’s: Kennis van de omgeving op Schouwen-Duiveland en Maak kennis met uw doelgroep.

Kennis van de omgeving op Schouwen-Duiveland

Deze module wordt speciaal ingericht voor ondernemers en frontoffice medewerkers op Schouwen-Duiveland. Het doel is dat zowel ondernemers als frontoffice medewerkers meer kennis ontwikkelen over de omgeving, zodat gasten nóg beter geïnformeerd kunnen worden over wat er allemaal te doen is in de omgeving. Hierbij wordt rekening gehouden met verschillende de niveaus van medewerkers: van medewerkers die al jaren achter de receptie staan op Schouwen-Duiveland tot stagiaires die niet uit de omgeving komen. Niet alleen de grote bekende daguitstapjes worden meegenomen, maar er wordt ook zeker gekeken naar de parels op Schouwen-Duiveland.

Maak kennis met uw doelgroep – Dagattracties Zeeland

De module ‘Maak kennis met uw doelgroep’ wordt speciaal ingericht voor Zeeuwse dagattracties. Zo leer je o.a. meer over wie de doelgroepen zijn, hoe je ze kan herkennen, en vervolgens hoe je de doelgroep beter kunt bedienen. Het handboek ‘Maak kennis met uw doelgroep’ wordt gebruikt als…

Heeft u een frontoffice op Schouwen-Duiveland of een dagattractie in Zeeland?

U kunt nog meedoen aan de pilot! Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Voor meer informatie of om aan te melden kunt u contact opnemen via kenniscentrumtoerisme@hz.nl of 0118-489756.