Ga direct naar


Maatwerk

Naast de algemene gegevens over toerisme die Kenniscentrum Kusttoerisme verzamelt, kan het Kenniscentrum u helpen met onderzoek en advies op maat. Het Kenniscentrum kan onderzoeksprojecten uitvoeren, adviseren bij beleid, workshops en cursussen organiseren et cetera. 

Het Kenniscentrum is verbonden aan twee hogescholen, HZ University of Applied Sciences en NHTV internationaal hoger onderwijs Breda, en beschikt daarom over kennis van een groot aantal disciplines: van marketing tot ict, van economie tot mobiliteit. Deze kennis wordt gecombineerd met jarenlange ervaring in het toeristisch-recreatieve werkveld. Alle expertise wordt door het Kenniscentrum bijeengebracht in het meest geschikte projectteam voor uw opdracht.

Als u een project door Kenniscentrum Kusttoerisme laat uitvoeren, dan kunnen wij u op verschillende manieren van dienst zijn. Een mogelijkheid is dat studenten voor u aan de slag gaan. Dit kan in de vorm van praktijkopdrachten, een praktijkstage of een afstudeeropdracht. De studenten willen graag ervaring opdoen in de praktijk en beschikken over actuele kennis die relevant is voor het uitvoeren van de opdracht. Als studenten voor u aan de slag gaan, worden zij natuurlijk begeleid door een deskundige.

Een andere mogelijkheid is dat professionals voor u aan de slag gaan: medewerkers van Kenniscentrum Kusttoerisme in samenwerking met docenten en onderzoekers van de hogescholen. Deze docenten en onderzoekers werken vaak aan het beantwoorden van actuele maatschappelijke vraagstukken of aan concrete onderzoeksvragen vanuit overheid, bedrijfsleven en instellingen. Dit kan dus ook uw vraagstuk zijn.

Wat voor opdracht u ook heeft, Kenniscentrum Kusttoerisme kiest in overleg met u de beste aanpak. Op basis hiervan brengen wij een passende offerte uit.

                    


Economische Effect Rapportage

Als uitvloeisel van een promotieonderzoek naar de economische impact van toerisme kan Kenniscentrum Kusttoerisme economische effectrapportages opstellen over toerisme of toeristische voorzieningen.
Lees meer...

Portfolio

Kenniscentrum Kusttoerisme heeft reeds een scala van opdrachten uitgevoerd. Dit varieert van het opstellen van communicatieplannen voor ondernemers tot het uitvoeren van bezoekersonderzoeken bij evenementen. Ook organiseert het Kenniscentrum regelmatig bijeenkomsten en workshops over actuele thema's.
Snelkoppelingen

Bookmark and Share