Ga direct naar


Bijeenkomst regio Delta Verhuur Pleziervaartuigen

Boten_300dpi_3072x2048px_Jdinsdag 08 februari 2011 13:45

Op dinsdag 8 februari 2011 zal er in Strijensas een bjieenkomst worden georganiseerd voor de verhuurders van de pleziervaartuigen in de Delta regio. Deze bijeenkomst is een initiatief van de HISWA vereniging en Kenniscentrum (Kust)toerisme.

 

 

 

 

 

Programma

13.45 uur

 

Opening

13.55 uur

 

Vertrouwd zakendoen in jacht- en bootverhuur als onderscheidend criterium in de concurrerende markt van bedrijven en particulieren

 

- Leveringsvoorwaarden Herziening HISWA algemene voorwaarden huur- en verhuur pleziervaartuigen, open boten en varen met schipper en de Code Reisaanbieding.

- HISWA huurgarantieverzekering In deze roerige periode van onvoorspelbaar consumentenvertrouwen is het inzetten op vertrouwd zaken doen voor verhuurders van pleziervaartuigen belangrijker dan ooit. Vooral wat betreft zekerheid bieden aan vooruitbetaalde huursommen. De HISWA Huurgarantieverzekering garandeert zekerheid naar de klant. Onderscheidend vermogen richting de Nederlandse markt maar zeker ook de Duitse. In 2009 is het niet gelukt om voldoende bedrijven te interesseren voor dit unieke product, dit keer weer een nieuw aanbod.

 

Geert Dijks, manager bedrijfsgroep verhuurders pleziervaartuigen

 

14.30 uur

Presentatie Internationale watersportpromotie 2011 en verder

 

Het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen ontwikkelt een meerjarige marketingcampagne Duitsland en België voor de watersportsector. Diverse provincies hebben cofinanciering toegezegd. Waar moet dit geld op worden ingezet? Hoe kunt u als verhuurder hierop inspelen?

 

Geert Dijks, manager bedrijfsgroep verhuurders pleziervaartuigen

 

15.00 uur

Presentatie Vaarroutekaart Delta

 

Momenteel wordt er een interactieve vaarroutekaart ontwikkeld door het project Bemanning Paraat voor Waterrijk. De kaart geeft in één oogopslag het complete vaarvakantiegebied van de Delta weer met alle variaties en mogelijke routes, net als een skipistekaart. De vaarroutekaart is opgebouwd rond thematische vaarroutes en is via de Deltagids.nl toegankelijk.

 

Rowena van der Maat, projectleider

 

15.15 uur

 

Pauze

15.45 uur

Vakantievaren en HISWA Rental 2.0

Vakantievaren als collectieve verhuurportal staat stevig bovenaan in de zoekmachines, heeft een moderne boekingsmodule en een substantiële groei van deelnemers. De ontwikkelingen gaan razend snel en een aantal nieuwe functies wordt voorbereid. Wat te denken van internetbetalingen of een statistiekprogramma met bezettingsgraden. We brengen u graag op de hoogte van deze nieuwe acties inclusief de innovaties die we afgelopen december toezegde en diverse bedrijven inmiddels mee werken.

 

Jan Ybema, projectleider Vakantievaren HISWA

Johan de Vries, directeur AddNoise Internet & Design

 

16.45 uur

 

Rondvraag

17.00 uur

 

Borrel

Wilt u hierbij aanwezig zijn, neemt u dan contact op met Rowena van der Maat (Projectleider Bemanning paraat voor Water Rijk) via r.van.der.maat@hiswa.nl

 

 

 

 

 

« Terug

Snelkoppelingen

Bookmark and Share