Ga direct naar


Toeristische ontmoetingsdag 2016

Uitnodiging TOD2016donderdag 08 september 2016 11:25

De Toeristische ontmoetingsdag 2016 vindt plaats op woensdag 23 november in Theater de Mythe in Goes. Zoals gewoonlijk biedt deze bijeenkomst een mix van inspirerende sprekers en volop mogelijkheden om bekenden en onbekenden uit de Zeeuwse vrijetijdssector te ontmoeten.

Dit jaar gaat het over klantgericht ondernemen, oftewel: inspelen op de wensen van de gast. Die wensen komen onder andere in beeld dankzij de Digitale Zeeland Experience en het analyseren van allerlei (big) data. Keynote spreker Mischa Beckers vertelt over de mogelijkheden die dit voor Zeeland biedt. En als je de wensen van de gast kent, hoe word je dan een echt klantvriendelijk bedrijf? Keynote spreker Bas Hoogland, “Mr. Klantvriendelijkheid 2014”, vertelt met allerlei voorbeelden hoe je dit aanpakt. Aansluitend is er de keuze uit zes verdiepende sessies. Ten slotte is er alle tijd voor bijpraten met een hapje en drankje. En daarbij proosten we op het 10-jarig bestaan van Kenniscentrum Kusttoerisme bij HZ University of Applied Sciences.

Programma:

14.00 uur             Ontvangst

14.30 uur             Welkomstwoord door Margot Tempelman, Kenniscentrum Kusttoerisme

14.35 uur             Opening door Carla Schönknecht, Gedeputeerde Recreatie en Toerisme, Provincie Zeeland

14.45 uur             Keynote spreker Mischa Beckers 

15.05 uur             Keynote spreker Bas Hoogland 

15.50 uur             Pauze

16.00 uur             Verdiepende sessies (keuze uit zes sessies), klik hier voor een beschrijving van de sessies. 

16.45 uur             Proost op het 10-jarig bestaan van Kenniscentrum Kusttoerisme bij HZ University of Applied                                                   Sciences en netwerkborrel

Bent u er ook (weer) bij? U kunt zich hier aanmelden via het aanmeldformulier waar u tevens uw voorkeur kunt aangeven voor één van de zes verdiepende sessies. Let op: er zijn beperkte plaatsen beschikbaar per sessie, schrijf je dus snel in!

Bekijk hier de volledige uitnodiging. 

« Terug

Snelkoppelingen

Bookmark and Share