Ga direct naar


Regiodiner Zeeuws-Vlaanderen

brasserie de westbeerdinsdag 29 oktober 2013 09:12

In aanloop naar de Toeristische Ontmoetingsdag Zeeland op 28 november 2013 organiseert Kenniscentrum Kusttoerisme in opdracht Provincie Zeeland regionale bijeenkomsten rondom het thema ‘verbinden’. Op 29 oktober zijn we in Zeeuws-Vlaanderen.

200 jaar Zeeuws-Vlaanderen is een prachtige gelegenheid om de kracht van Zeeuws-Vlaanderen uit te dragen en tegelijkertijd de banden met de provincie Zeeland en met Vlaanderen te versterken. Hoe kan toerisme en recreatie in Zeeuws-Vlaanderen bijdragen aan nieuwe samenwerkingen en verbindingen op zowel sociaal als economisch vlak?

De uitkomsten van de bijeenkomst dienen als input voor het beleid, maar ook voor nieuwe projecten en initiatieven. En dit alles om Zeeuws-Vlaanderen op de kaart te zetten, de economische spin-off te vergroten en Zeeuws-Vlaanderen beter te verbinden; als regio, maar ook met Vlaanderen en de rest van Zeeland. Eddy de Serrano van Samenwerkingskunde.nl is de spreker die dit thema op inspirerende wijze zal inleiden. En daarna is het woord aan u!

Wilt u meediscussiëren over dit onderwerp? Onder het genot van een lekkere maaltijd? Meldt u zich dan nu aan!

Programma

17.30 uur Inloop
18.00 uur Samenwerkingskunde als verbindend middel
18.45 uur Discussie tijdens het diner
21.00 uur Afronding

Locatie

Restaurant de Westbeer, Scheldeboulevard 1, Terneuzen

Kosten

€40,00 p.p. incl. 3-gangen menu.

Wilt u meediscussiëren over dit onderwerp? Onder het genot van een lekkere maaltijd? Meld u zich dan nu aan door een e-mail te sturen naar Rosa van Roosendaal met daarin uw naam, bedrijfsnaam en eventuele dieetwensen!

Wij zien u graag op 29 oktober!

« Terug

Snelkoppelingen

Bookmark and Share