Ga direct naar


Geannuleerd: Bedrijfsbezoek 'Fan van het platteland'

Beverpad_In de Polderbwoensdag 29 juni 2011 15:00

Helaas is dit bedrijfsbezoek geannuleerd. Na de zomer worden nieuwe bedrijfsbezoeken gepland!

Kenniscentrum Kusttoerisme organiseert samen met Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland een reeks bedrijfsbezoeken. Het doel van deze bezoeken is enerzijds om de toeristisch-recreatieve ondernemer een kijkje in de keuken te bieden van de collega ondernemer, en anderzijds om kennis rondom een thema over te dragen. Bovendien bieden dergelijke bijeenkomsten een mooi moment om het netwerk uit te breiden.


Deze bijeenkomst is de derde uit de reeks. Eerder werden Stadsparkhotel Bergen op Zoom en Het Pannekoeckershuys bezocht rondom de thema's 'Wellness als experience' en 'MKB en Design'. Lees het verslag van de eerste en de tweede bijeenkomst.

  

Thema

Het thema van dit bedrijfsbezoek is ‘Fan van het platteland’. Hierbij wordt ingegaan op de verkoop van het platteland via social media. Op woensdag 29 juni opent Groene Camping in de Polder haar deuren voor alle geïnteresseerden. Deze minicamping weet reeds op een leuke manier social media in te zetten voor het aanbieden van het product.

De spreker die zal vertellen over social media is hogeschool docent Jeroen Vinkesteijn. Bij NHTV internationaal hoger onderwijs Breda verzorgt hij colleges op dit gebied en hij treedt hiermee regelmatig naar buiten om ook de toeristisch-recreatieve ondernemer hierover te informeren.

 

Jeroen Vinkesteijn zal onder andere vertellen over onze veranderende wereld met bijbehorende communicatiekanalen. Hij zal de meest bekende kanalen (twitter, facebook, linkedin) doorlopen en daarbij de voor- en nadelen aanstippen, gezien vanuit het perspectief van de ondernemer. Ook staat Jeroen bekend om zijn praktische voorbeelden uit de regio en (ver) daarbuiten.


Programma   

15:00 uur      Ontvangst
15:15 uur    Introductie Kenniscentrum Kusttoerisme
15:45 uur Presentatie Jeroen Vinkesteijn - Platteland 2.0: social media in de polder
16:15 uur  Rondleiding Groene Camping in de Polder
16:45 uur      Presentatie Cora Keller - Groende Camping in de Polder + virtuele rondleiding
17:15 uur  Discussie
17:30 uur  Napraten en ideeën uitwisselen bij de borrel

 

Aanmelden

U kunt zich kosteloos aanmelden voor de bijeenkomst via het aanmeldformulier.

Aanmelden - Fan van het platteland

 

Deelnemers

Nieuwgierig naar andere deelnemers?

Deelnemerslijst - Fan van het platteland

 

Graag tot ziens op woensdag 29 juni!

 

Kenniscentrum Kusttoerisme is een initiatief van NHTV internationaal hoger onderwijs Breda en Hogeschool Zeeland. 

 

 

 

 

 

« Terug

Snelkoppelingen

Bookmark and Share