Ga direct naar


Workshop: Toekomst van de vaste gast!

Wednesday 04 March 2015 13:36

Vaste gasten zijn de trouwste gasten van een regio: zij hebben er namelijk voor gekozen hun vakantie voor langere tijd in een regio door te brengen. De locatie van een tweede woning, het plekje voor de stacaravan, de ligplaats van de boot of het veldje voor een seizoensplaats: ze zijn allemaal zorgvuldig uitgezocht als dé plek waar deze gast veel van zijn vrije tijd gaat doorbrengen.

Om in de toekomst goed in te kunnen spelen op de wensen van de vaste gast organiseert CELTH (Centre of Expterise leisure, tourism & hospitality) een workshop. Samen met ondernemers uit de verblijfsrecreatie, beleidsmedewerkers en experts wordt er middels een beproefde methode gekeken hoe er geanticipeerd kan worden op de toekomst van de vaste gast.

Op basis van de uitkomsten van het onderzoek en de expertise van de deelnemers ontwikkelen we vier plausibele, realistische en verrassende scenario’s. Waarna er wordt gekeken welke strategische keuzes nodig zijn om op elk van de scenario’s voorbereid te zijn. Bij elk van de scenario’s zullen relevant geachte product-markt-combinaties worden uitgewerkt.

Locatie: OKS Vergadercentrum – Koningin Wilhelminalaan 5, Amersfoort

Datum:22 april 2015

Tijd:11.00-17:00 uur

Inclusief:Lunch en borrel

Bent u benieuwd hoe deze belangrijke markt van de vaste gasten zich in de toekomst ontwikkeld en hoe u hier slim op in kan spelen? Meldt u aan door een berichtje te sturen aan Jorrit Bijl via: j.bijl@celth.nl. Er is tijdens de workshop uitgebreid ruimte om te netwerken. Er zijn geen kosten aan de workshop verbonden.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp!

« Back

Snelkoppelingen

Bookmark and Share