Ga direct naar


Tweede cursus Gastheer van het Landschap voor Grenspark Groot-Saeftinghe

Gastheer grootFriday 15 February 2019 09:32

IVN organiseert dit voorjaar voor de tweede keer de cursus ‘Gastheer van het Landschap’. De cursus is geschikt voor geïnteresseerde ondernemers die het Grenspark een warm hart toedragen of zich betrokken voelen bij toerisme en recreatie in het gebied, zoals verblijfsaccommodaties, horecagelegenheden, agrotoerisme, natuurgidsen en producenten van lokale streek- en hoeveproducten.

In vier middagen leer je als ondernemer meer over de unieke natuur, landschap en cultuurhistorie die Grenspark Groot-Saeftinghe te bieden heeft. De cursus wordt aangevuld met excursies door terreinbeheerders en natuurgidsen.

Je kunt jouw organisatie onderscheiden van anderen, je speelt in op de behoefte van de gast, je bouwt mee aan een positief imago van het grenspark en stimuleert het draagvlak voor behoud van het landschap bij toeristen en mensen uit de omgeving. 

De cursus vindt plaats op donderdag 28 maart, 4 april, 9 mei en 16 mei 2019. Deelname aan deze cursus is gratis. Er kunnen maximaal 25 personen deelnemen. Na deelname maak je deel uit van een groot netwerk van 2500 gastheren in Nederland en België.

Bekijk hier de uitnodiging voor deze cursus.
Meer informatie over de cursus vind je op www.ivn.nl/gastheergrensparkgrootsaeftinghe

« Back

Snelkoppelingen

Bookmark and Share