Ga direct naar


Aanboddatabase verblijfsaccommodaties Zeeland

AanboddatabaseWednesday 30 May 2018 11:23

Kenniscentrum Kusttoerisme, Provincie Zeeland en tien Zeeuwse gemeenten hebben afgelopen jaar gewerkt aan de totstandkoming van de aanboddatabase verblijfsaccommodaties. In deze database zijn alle toeristische accommodaties te vinden, van hotel tot camping, van tweede woning voor priv├ęgebruik tot bungalowpark.

Vanaf nu wordt deze informatie jaarlijks geactualiseerd, zodat de ontwikkeling van het toeristisch verblijfsaanbod continu kan worden gevolgd. Met behulp van een online viewer kunt u zien hoeveel accommodaties en slaapplaatsen in een gemeente of woonplaats aangeboden worden. In de toekomst zullen wij u ook inzicht geven in het aantal eenheden per accommodatietype in een gemeente.

Deze gegevens worden door Kenniscentrum Kusttoerisme gecombineerd met cijfers over de ontwikkeling van toerisme in Zeeland. Cijfers over vraag en aanbod vormen zo een belangrijke bouwsteen voor het ruimtelijke en toeristische beleid van de provincie en gemeenten.

Voor meer informatie over de gegevens in aanboddatabase verblijfsaccommodaties kunt u contact opnemen met Ellen Goedegebuure bij Kenniscentrum Kusttoerisme: kenniscentrumtoerisme@hz.nl

Klik hier om de online webviewer te bekijken.

« Back

Snelkoppelingen

Bookmark and Share