Ga direct naar


Zeeuwse ondernemers - Met de gast aan de slag!

GOVER17 Brouwersdam Stay - Beachlodges & Breakfast (2-6 pers.) GOVER1726-05-2018

Woensdag 18 april werd vanuit het project PROFIT[1] een bijeenkomst georganiseerd in Goes. Tijdens deze bijeenkomst hebben verschillende inspiratiesessies plaatsgevonden waarbij drie thema’s werden uitgelicht; food, bijzonder overnachten en het onderscheidend positioneren van een bestemming.

Op zaterdag 26 mei organiseren wij een vervolg op deze sessie waarbij we Zeeuwse ondernemers een unieke kans bieden om samen met gasten verschillende ideeën uit te werken. We lichten twee thema’s uit:

- Hoe kunnen we food inzetten om mensen buiten het seizoen naar Zeeland te trekken
- Hoe kunnen we inspelen op de vraag naar bijzonder overnachten?

De sessie ‘food’ vindt plaats om 11.00 uur, omgeving Oostkapelle. De sessie ‘bijzonder overnachten’ vindt plaats om 16.00 uur bij Strandpark de Zeeuwse Kust in Renesse.

Alle Zeeuwse ondernemers zijn van harte welkom om deze sessie(s) bij te wonen. Aanmelden kan via kim@kenniscentrumtoerisme.nl of telefonisch via 0118-489 850.

Graag tot dan!

 


[1] PROFIT is een internationaal project, mede mogelijk gemaakt door Interreg 2Seas, gericht op het stimuleren van innovatie bij bedrijven in de toeristische en vrijetijdssector in kustregio’s. Zeeland is één van de regio's waar het project wordt uitgevoerd. Meer informatie over PROFIT vindt u op www.profittourism.eu

« Terug

Snelkoppelingen

Bookmark and Share